طرز تهیه پاستاهای ایتالیایی
پاستا یکی دیگر از خوشمزه ترین غذا های ایتالیایی است که می توانید به راحتی در خانه تهیه کنید و به صورت گرم سرو کنید . پاستا یکی از غذا هایی است که در میان فست فود ها مانند پیتزا خوشمزه و بسیاز دلپذیر است . در ادامه با وورلدایونتس همراه باشید ، تا شما را با طرز تهیه انواع مختلف پاستا های ایتالیایی و سایر پاستا ها آشنا کنیم .
پاستا ایتالیایی
در اینجا چند دستور العمل کلاسیک پاستا ایتالیایی برای شما آورده شده است :
اسپاگتی کاربونارا
مواد لازم :
- 1 یک بسته اسپاگتی
- 6 اونس پانستا یا بیکن، خرد شده
- 4 عدد تخم مرغ بزرگ
- 1 فنجان پنیر پکورینو رومانو تازه رنده شده
- 1/4 فنجان پنیر پارمزان تازه رنده شده
- نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده
- جعفری تازه خرد شده، برای تزئین
طرز تهیه اسپاگتی کاربونارا
اسپاگتی را طبق دستور بسته تا زمانی که نرم شود بپزید. آبکش کنید و ۱ فنجان از آب پخت ماکارونی را رزرو کنید.
در یک تابه بزرگ، پانچتا (گوشت پخته شده) را روی حرارت متوسط بپزید تا ترد شود. از روی حرارت بردارید.
در یک کاسه، تخم مرغ ها، پنیر پکورینو رومانو، پنیر پارمزان و کمی نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.
اسپاگتی را با پانچتا به ماهیتابه اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و مخلوط تخم مرغ را داخل آن بریزید و مدام هم بزنید تا پاستا پوشش داده شود. حرارت باقیمانده از ماهیتابه، تخم مرغ ها را پخته و سس خامه ای ایجاد می کند.
اگر سس خیلی غلیظ است، کمی از آب پخت ماکارونی رزرو شده اضافه کنید تا رقیق شود.
بلافاصله سرو کنید و با جعفری خرد شده تزئین کنید.
پاستا آلفردو
پاستا آلفردو یکی از غذاهای ایتالیایی محبوب است که با سس خامهای، پنیر پارمزان و آرد سفید تهیه میشود. برای تهیه پاستا آلفردو به شرح زیر عمل کنید:
مواد لازم :
- ۳۵۰ گرم پاستا
- ۱۰۰ گرم کره یا روغن زیتون
- ۲۵۰ گرم خامه سرشار چربی
- ۱۵۰ گرم پنیر پارمزان رنده شده
- سیر خرد شده (به میزان دلخواه )
- نمک و فلفل سیاه (به میزان دلخواه )
طرز تهیه :
داخل قابلمه قدری آب جوش بریزید و با مقداری نمک مخلوط کنید. سپس پاستا را به آن اضافه کرده و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در آب جوش قرار دهید تا پخته شود.
در حینی که پاستا در حال پخت است، کره را در یک ماهیتابه روی حرارت ملایم ذوب کنید. سپس سیر را به آن اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید.
سپس خامه را به ماهیتابه اضافه کنید و با حرارت ملایم همراه با هم مخلوط کنید تا سس آلفردو تهیه شود.
پاستا را از آب بردارید و آن را به ماهیتابه با سس آلفردو اضافه کنید. سپس پنیر پارمزان را روی آن رنده کرده و با نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه طعم دهی کنید
سپس پاستا آلفردو را به ظرفهای سرو کنید و با پنیر پارمزان و مواد دلخواه مانند زیتون ، گوجه گیلاسی تزیین کنید. پاستا آلفردو شما آماده سرو شدن است.